Tillsammansyoga

Sommaren 2009 startade jag och min livskamrat Tony med partneryoga. Tony har yogat individuellt tidigare, men paryogan var verkligen något som passade honom, till min stora lycka!

I januari 2011 drog vi igång paryogan på allvar, och tränar nu regelbundet. Vi har haft Tillsammansyogapass både som heldag och kortare pass, oftast tillsammans med Eivor Veda Evertsson, yogalärare sedan 30 år tillbaka.

Med tillgång till tre instruktörer har vi dessutom en utmärkt möjlighet att hjälpa alla som behöver tips, råd och hjälp med träningen. Förutom att vara att nytt roligt sätt att utöva yoga, så är Tillsammansyoga ett spännande sätt att utveckla en partner- eller kompisrelation. I Tillsammansyogan lär man känna varandra på en helt annan nivå än tidigare, och rent fysiskt så når man oanade höjder, längder och muskler!

Till passen kommer också, förutom kompisar och partners, både hängivna yogisar och nybörjaryogisar för att hitta någon annan att yoga med - så har du ingen lämplig aspirant att ta med dig, kom ändå! Tillsammansyoga kan anordnas som traditionella pass på 1½ - 2½ timme, som dagskurs, samt också med speciellt arrangemang för grupp. Aktuella kurser hittar du under Kalendarium. Och har du en idé du vill sätta i verket – hör av dig!